فاطمة زهرا (سلام الله عليها) عصاره عصمت و آيينه طهارت و پاكي و نمودار سنجش حق و باطل و معرّف پدر، همسر و حسنين در حديث كساء است. او با زندگي كوتاه و با خطبههاي متقن و دردمندانهاش، فرهنگ مقاومت و اعتراض را در تمامينسلها بوجود آورد و ماهيت تفكر و انديشة جاهلي را به خوبي نمايان ساخت.
فاطمه (سلام الله عليها) زلال كوثر و نماد واقعي مظلوميت يك زن در دو عصر است. ايمان و اعتقاد او به پيامبر و به علي(عليهالسلام) به بزرگي تمام تاريخ است.
دختر رسول گرامياسلام، با مظلوميت و در اوج تنهايي، به تمام پيروانش ثابت كرد كه يك زن هم ميتواند به مقابله با حاكميت زور و خفقان بپردازد و پرده نفاق و ترس را پاره كند و به انسانها حق و حقيقت را نشان دهد، و همچنين با مبارزه و فرياد خود نشان داد كه بيان حق و افشاي ستم، مرد و زن نميشناسد.
زهراي اطهر (سلام الله عليها) در عصر درد و رنج رشد كرد و در هجران پدر غريبانه گريست و بالاخره با تني بيمار و زخم خورده، خانه گلين خود را به اميد ديدار پدر ترك گفت تا قصه آن همه درد و هجران را با او بازگويد و شهادت مظلومانه خود را ترسيم كند.
منبع: چکیده اندیشه ها
==================
بسمه تعالی
حسب معمول سنوات گذشته به مناسبت ایام شهادت ام الائمه (علیهم السلام) حضرت زهرا (سلام الله علیها)
مجلس عزاداری و سوگواری از روز شنبه، یازدهم تا روز سه شنبه چهاردهم جمادی الاولی 1434 مطابق با (3/1/1392 الی 6/1/1392) به مدت چهار شب بعد از نماز مغرب و عشاء در دفتر حضرت آیت الله العظمی صانعی (مد ظله العالی)
برقرار می باشد.
آدرس دفتر قم:
خيابان شهيد محمد منتظرى ـ كوچه هشتم ـ پلاك 4
تلفن : 10 - 7744009 - 7744767 - 62 - 7831660
تاریخ: 1392/1/1