Loading...
error_text
پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی صانعی :: کتابخانه فارسی
اندازه قلم
۱  ۲  ۳ 
بارگزاری مجدد   
پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی صانعی :: فيلسوفي كه سكوت و فرياد را معنا كرد

فيلسوفي كه سكوت و فرياد را معنا كرد

فيلسوفي كه سكوت و فرياد را معنا كرد(40(

شاگرد دور انديش امام در پاسخ به اين سؤال كه: امام خميني به عنوان يك فيلسوف، چه و يژگي هايي داشتند، فرمودند:

امام خميني - سلام الله عليه - شخصيتي بود كه در عين تخصّص و تسلّط بر مباني فلسفي، فقه و انديشه شيعه را نيز بارور كرد. ايشان ضمن احاطه به فلسفه، خدمت به مردم و نجات انسانها از ظلم و ستم را در سرلوحه افكار خود مي پروراندند و فلسفه اي كه سكوت و سكون را به پيروانش بياموزد و يا تشويق كند نمي پذيرفتند. فيلسوفي را كه با دنياي استدلال و چراها آشنايي داشته باشد و كنار بنشيند، فكر كند و عمل نكند، نمي پسنديدند. لذا مي بينيم كه ايشان به استاد خود مرحوم شاه آبادي عشق مي ورزد، چرا كه ايشان هم فيلسوف بود و حكيم و هم مبارز.

خبرنگار پرسشي را پيرامون انقلاب و امام اين گونه طرح كرد: ترورهاي گوناگون و حذف شخصيت هاي مؤثر در انقلاب، چه اثري در روحيه ي امام و روند انقلاب بوجود آورد؟ آيت اللّه العظمي صانعي پاسخ دادند كه:

امام تحملش، با ايمان به هدف و خدايش ممزوج شده بود و با ياد خدا مسائل و مشكلات را تحمل مي كرد. از چنان روح بلندي برخوردار بود كه اجازه نمي داد دشمن از طريق مسائل احساسي و عاطفي، به تقويت ضعف ها بپردازد و همين داشتن اهداف الهي باعث شد كه آن مسائل در نظر ايشان جزيي باشند. بدون شك ترور آن همه شخصيت و انسانهاي مسلمان در روحيه امام تأثير مي گذاشت و روند استقرار انقلاب را كند مي كرد، اما امام چيزي را بروز نمي داد كه مبادا دشمنان انقلاب از آن سوء استفاده كنند.

عنوان بعدیعنوان قبلی




کلیه حقوق این اثر متعلق به پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی صانعی می باشد.
منبع: http://saanei.org